SOUVENIRS

De Catalaanse architect Antonio Gaudi (1852-1926) was de inspiratiebron voor de Barcino Design collectie dierfiguren met typisch Spaans mozaïek uiterlijk. Gaudi maakte de mooiste mozaïek werkstukken volgens de oorspronkelijke “Trencadis” techniek door scherven van gekleurde, handbeschilderde tegels om te vormen tot kunstobjecten en deze te verwerken in zijn bouwstijl.

KLIK HIER VOOR CATALOGUS

Walter Schneider werd opgericht in 1934 en ontwerpt en produceert nog steeds handgemaakte klederdrachtpoppen in Neustadt, in de buurt van Coburg.
Kenmerkend voor deze collectie is de hoge kwaliteit en aandacht voor detail. Daarnaast ontwikkelt men voortdurend nieuwe souvenircollecties die in de overvolle souvenirmarkt uitblinken door originaliteit en functionaliteit. Ons handelsmerk is uw garantie hiervoor. De catalogus met het volledig op de Nederlandse markt afgestemd assortiment  

KLIK HIER VOOR CATALOGUS

 

Könitz, de maker van kwaliteitsmokken sinds 1909. Bekijk het aanbod van onze zeer gevarieerde collecties in alle vormen en maten of voor het uitvoeren van een individueel ontwerp, met of zonder logo, alles is hier mogelijk.

KLIK HIER VOOR CATALOGUS