GIFTS & COLLECTIBLES

Goebel gaat over esthetische objecten die het leven mooier maken, de kleine luxe voor de ziel. Of het nu gaat om een interieuraccessoire als collectible of als een waardevol geschenk, de Goebel-producten zorgen voor vreugde, zijn spontaan en toch duurzaam. Traditioneel of trendgericht, de uitgebreide collectie voldoet aan bijna elke smaak.

KLIK HIER VOOR CATALOGUS

 

 

De Catalaanse architect Antonio Gaudi (1852-1926) was de inspiratiebron voor de Barcino Design collectie dierfiguren met typisch Spaans mozaïek uiterlijk. Gaudi maakte de mooiste mozaïek werkstukken volgens de oorspronkelijke “Trencadis” techniek door scherven van gekleurde, handbeschilderde tegels om te vormen tot kunstobjecten en deze te verwerken in zijn bouwstijl.

KLIK HIER VOOR CATALOGUS

PLUMERIA is een Oostenrijkse fabrikant van Museum Gifts, gevestigd in Wenen. Alle producten uit de collectie zijn vervaardigd door hoog opgeleide, ervaren en vakbekwame vakmensen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en afdrukkleuren worden gebruikt die het origineel meesterwerk van de kunstenaar zo dicht mogelijk dient te benaderen. Plumeria is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen en exclusief verkrijgbaar via geautoriseerde PLUMERIA-partners.

KLIK HIER VOOR CATALOGUS

Könitz, de maker van kwaliteitsmokken sinds 1909. Bekijk het aanbod van onze zeer gevarieerde collecties in alle vormen en maten of voor het uitvoeren van een individueel ontwerp, met of zonder logo, alles is hier mogelijk.

KLIK HIER VOOR CATALOGUS