GIFTS & COLLECTIBLES

GOEBEL

Goebel gaat over esthetische objecten die het leven mooier maken, de kleine luxe voor de ziel. Of het nu gaat om een interieuraccessoire als collectible of als een waardevol geschenk, de Goebel-producten zorgen voor vreugde, zijn spontaan en toch duurzaam. Traditioneel of trendgericht, de uitgebreide collectie voldoet aan bijna elke smaak.

BEKIJK HIER GOEBEL PRODUCTEN

 

 

BARCINO

De Catalaanse architect Antonio Gaudi (1852-1926) was de inspiratiebron voor de Barcino Design collectie dierfiguren met typisch Spaans mozaïek uiterlijk. Gaudi maakte de mooiste mozaïek werkstukken volgens de oorspronkelijke “Trencadis” techniek door scherven van gekleurde, handbeschilderde tegels om te vormen tot kunstobjecten en deze te verwerken in zijn bouwstijl. De collecties Barcino en Carnival staan beiden aan de rechterzijde.

BEKIJK HIER BARCINO PRODUCTEN

PLUMERIA

PLUMERIA is een Oostenrijkse fabrikant van Museum Gifts, gevestigd in Wenen. Alle producten uit de collectie zijn vervaardigd door hoog opgeleide, ervaren en vakbekwame vakmensen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en afdrukkleuren worden gebruikt die het origineel meesterwerk van de kunstenaar zo dicht mogelijk dient te benaderen. Plumeria is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen en exclusief verkrijgbaar via geautoriseerde PLUMERIA-partners.

BEKIJK HIER PLUMERIA PRODUCTEN